Om Winwin Yoga

Vår idé är att du ska kunna gå på yoga eller något annat som intresserar dig utan extra medlemsavgifter eller bindningstider.

Receptionen

Inriktning


WinWin Yoga startade i november 2011 och erbjöd då gruppträning i många olika varianter. De pass som var mest efterfrågade var våra yogapass. Därför ändrade vi sedan 2013 inriktning och är nu en renodlad yogastudio.

Vi erbjuder många olika yogaformer och stilar men som alla har en sak gemensamt: du är välkommen precis som du är. Du kan vara en van yogi eller nybörjare, varken ålder eller språk utgör något hinder. Du kanske har besvär med sömn, stress eller liknande eller kanske bara tycker att det är väldigt roligt med yoga. Vårt mål är att alla ska kunna hitta något som passar just dem.

Du som deltagare får gärna komma med tips och önskemål om vad du skulle vilja att vi tar med i programmet.

Lärare

Är du osäker på vad som passar dig, fråga oss i receptionen eller någon av våra lärare som har stor erfarenhet och kunskap. De är alla utbildade inom sin respektive genre och ser som sin uppgift att dela med sig av sina rikedomar inom hälsa och välmående.

Skulle du vilja hålla i ett pass hos oss, slå en signal eller skicka ett mail. Vi är alltid lyhörda för nya förmågor, nya ämnen och nya idéer.

Maria Nilsson, VD
Maria Nilsson, grundare och VD
(foto: Stewen Quigley)

Bokning

Hos oss kan du välja vilka pass du vill gå på och när du vill gå. Passen är mellan 45 och 90 minuter. Du kan boka och avboka en klass fram till kl 12.00 samma dag. För morgon- eller dagklasser boka samt avboka senast kl 20.00 dagen innan.

För att en klass ska bli av krävs att minst tre deltagare har anmält sig. Vid eventuellt inställd klass blir du meddelad per sms eller mail. Klassen tas också bort från hemsidan.

 

Boka en klass för dig och dina kollegor

Gör något helt annorlunda tillsammans. Boka ett privat pass för dig och dina kollegor och möt nya sidor hos varandra.

Ring eller maila för prisförslag.Vänner och inspiration

WinWin Yoga gillar dessa webbplatser:

 


Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här så så får du aktuell information: