En Yogisk dag med Feng Shui, Yin och Shiatsu - 8/12 kl 12:00-15:30

Välkommen till en berikande dag som vi ägnar åt vårt välbefinnande på olika sätt. Vi startar kl. 12:00 med en föreläsning om Feng Shui.

Ett yogiskt liv med Feng Shui

Feng Shui handlar om att skapa hem som utstrålar balans, harmoni och livsglädje. Vi kommer titta på hur hemmet fungerar som en spegelbild av det inre livet. Jag kommer dela med mig av tips på hur du kan börja arbeta aktivt med ditt hem. Genom att sätta intentioner och bli medveten om dina livsmål och drömmar kan ditt hem bli en oas som stöttar den du är idag och den du är på väg att bli.

Jag heter Isabell Svan och arbetar som Feng Shuikonsult. En stor del i mitt arbete handlar om att förmedla hopp om att det går att förändra livet i den riktning du vill.
Allt i vår omgivning påverkar oss på ett djupare plan och med kunskap om Feng Shui kan vi skapa vackra miljöer där människor trivs och mår bra.

Kl.13:00 serveras en vegansk och god lunch på utmärkta Restaurang Los Vegos utanför husknuten.

På eftermiddagen följer vi med Agneta Skoog och Maria Nilsson och utforskar kombinationen av YinYoga och Shiatsu massage. Yinyogan assisteras med ljuvlig shiatsu i positionerna vilket bidrar till en djup avslappning av det parasympatiska nervsystemet.

Maria Nilsson är yogalärare och Agneta Skoog är yogalärare och massör

Kostnad för hela dagen inklusive lunch: 695 kr

» Boka här


När: 8 december 2018
Tid: kl 12.00-15.30
Kostnad: 695 kr (inkl lunch)