AYURVEDISK YOGARESA TILL KERALA 18/1-30/1 2020

Följ med oss till det ayurvediska centret Hotel Cocoland i Kovalam, Kerala i södra Indien

Hotel Cocoland ligger i ett lugnt område 3 minuter från havet vid Kovalam Beach. Inom några minuter avstånd finner du marknader, skräddare, butiker med mer. Personalen på centret gör sitt yttersta för att du som gäst ska känna dig trygg och harmonisk under din vistelse i Indien. Det finns möjligheter till utflykter om du vill.

Behandlingar

På centret erbjuds det behandlingar av hög kvalitet med välutbildade terapeuter. Man lägger stor vikt vid personlig omvårdnad och alla behandlingar sker enligt läkarens rekommendationer. Behandlingarna anpassas speciellt till dig och dina behov för att nå bättre hälsa och balans efter en konsultation med Dr Neethu Rajan. Dr Neethu är huvudläkare på centret och hon har en ”Bachelors Degree” (6 års utbildning) och många års erfarenhet av behandlingar och gedigen kunskap om ayurvediska örtmediciner och oljor.

 

EARLY BIRD - du får 1000 kr rabatt på din resa om du bokar senast 15/10.

 

Yoga: Morgonklassen består av yinyoga med Maria Nilsson. Eftermiddagsklassen är av mer dynamisk art och hålls av en lokal yogalärare på engelska.

Logi: Hotell Cocoland har stora rum med balkong. Det finns rum med och utan A/C

Mat: Ayurvedisk kost till frukost, lunch och middag på hotellet

Pris: 
10,950 kr per person med del i dubbelrum utan A/C, 8 st
13.450 kr för enkelrum utan A/C, 4st
Tillägg A/C 1100 kr per rum

I priset ingår, logi, ayurvediska behandlingar varje dag, frukost lunch, middag samt the och snacks, 2 yogaklasser per dag samt transfer från och till flygplatsen, ca 30 minuter från Trivandrum Flygplats.(TRV)

Behandlingar & Yoga startar 20/1, vilket innebär att vi behöver anlända dagen innan. Sista dagen för behandlingar är den 29 januari. Hemresa from 30 januari.

Tillägg:
Flygresan tillkommer och ligger runt 6000-7000 kr vid den tidpunkten
Visumansökan och eventuella vaccinationer ombesörjs på egen hand.
Vid behov av ytterligare vistelse, ta kontakt med oss för prisuppgift.

» För mer info och anmälan